Посета ,,Сајму намештаја'' у Београду

 

  Дрво, плоче, фурнири, алати, машине  и остали материјали са модерним и иновативним идејама приказани су од стране разних излагача из иностранства и наше земље на  Београдском сајму намештаја. Том приликом ученици наше школе у подручју рада ,,Шумарство и обрада дрвета'''-у профилу =столар= и =техничар за обликованје намештаја и ентеријера= су добили велики број корисних и стручних информација из области технологије, машина, опреме, алата, репро материјала, намештај за седење, намештај за одмор, намештај за кухиње и обведовање, намештај за одлагање ствари, намештај за опремање простора-канцеларијски намештај, намештај за опремање јавних објеката и рециклираног намештаја.

 Ђаци су се упознали и са новом генерацијом полуретанских лакова и боја који су развијени у складу са најстрожијим прописима Европске уније када се ради о сигурности на раду. Све полуретанске боје и лакови су формулисани тако да обезбеде изузетан естетск аспект и врло глатку површину уз добру физичко-хемијску отпорност. Користе се за читав дијапазон различитих артикала.

  Ученици завршних разреда су увидели предност дрвне столарије са еколошког  аспекта. Стамбени простор чине пријатнијим и здравијим. Постојеног су облика и отпорни су на промене температуре. Правилном конструкцијом и уградњом постиже се веома дуг животни век. Не привлачи прашину.

  Посета ,,Сајма намештаја'' у Београду је у потпуности успела. Дисциплина свих ученика је била на завидном нивоу. Стручну и сваку другу подршку, ученицима су пружили, директор школе Драган Паунић и предметни наставници Симеон Тодоров, Ђорђо Гојић, Дарко Бугарчић, Бојан Јевремовић и Иван Џарић

 


  

Ђорђо Гојић, проф.


ЦЕНТАР ЗА КОНТИНУИРАНО ОБРАЗОВАЊЕ ОДРАСЛИХ

Контакт

 Телефон / Факс: 

034/300-871, 034/300-870

Адреса: 

Kосовска бр.8, 34000, Крагујевац

E-mail: 

tehnkg@ptt.rs