НЕВЕНА ДЕДИЋ, УЧЕНИЦА II-2, НАГРАЂЕНА У ПОЉСКОЈ!


Од 74 рада у категорији цртеж, укупно пристиглих 364из8 земаља и у другим категоријама, Невена Дедић добила је Похвалу жирија.

У организацији Државне средње уметничке школе Tadeusz Makowski из Лођа под покровотељством  Mинистарства за културу Пољске, расписан је међународни ликовни конкурс за ученике средњих уметничких школа на тему „In memoriam“.На конкурс је из 8 земаља пристигло 364 ликовних радова, Невени Дедић 2-2 је од 74 дела у категорији цртеж припала Похвала жирија. Захвалницу за ангажовање ученика  добио је и наставник Слободан Стефановић.

Жири су чинили професори и директори  академија  и колеџа из Пољске, Русије и Белорусије, Катедре за графику и цртеж  из Чешке, Аташе француске Амбасаде у Пољској, представник привредника из Португала и председник Ротари клуба из Пољске.

Стручно веће наставника области култура, уметност и јавно информисње, захваљује се и осталим ученицима одељења 1-3, 2-2 и 3-3 на учешћу, а Невени Дедић честита на заслуженом признању.ЦЕНТАР ЗА КОНТИНУИРАНО ОБРАЗОВАЊЕ ОДРАСЛИХ

Контакт

 Телефон / Факс: 

034/300-871, 034/300-870

Адреса: 

Kосовска бр.8, 34000, Крагујевац

E-mail: 

tehnkg@ptt.rs