ИЗВЕШТАЈ СА ОТВАРАЊА ГОДИШЊЕ ИЗЛОЖБЕ        РАДОВА УЧЕНИКА


                 У уторак 10. маја, у 19 сати, у Народној библиотеци «Вук Караџић» у Крагујевцу, отворена је традиционална изложба радова  ученика образовног профила Техничар дизајна ентеријера и индустријских производа.

                Музичким наступом у изложбу су нас увели Дарко Ђорђевић, Сенад Пољо и Милан Матовић, а о радовима ученика говорио је градски архитекта Александар Ненковић. Осим похвала младих талената, он је одао признање и професорима – за предан и подстицајни рад са децом.

                Татјана Јанковић је, као домаћин вечери, истакла да је изложба на својеврстан начин била подршка младих  овогодишњим јубилејима  народне библиотеке– јер се у овом простору  одржава по пети пут.

                Годишња изложба ученичких радова, који су настали током наставе на стручним предметима

(цртање и сликање, моделовање, писмо, пројектовање, обликовање, фотографија...) за циљ има промоцију остварења будућих дизајнера, архитеката и уметника, као и популаризацију културе и уметности међу младима.

                Захваљујемо се свим ученицима и колегама који су својим учешћем и подршком допринели да се и ове године поносимо квалитетом и организацијом ове, за нас веома значајне, изложбе.

Изложба је отворена до 20. маја.                Више фотографија на Facebook страници  

 

                                                                             Стручно веће Култура, уметност и јавно информисање

 Друге техничке школе


ЦЕНТАР ЗА КОНТИНУИРАНО ОБРАЗОВАЊЕ ОДРАСЛИХ

Контакт

 Телефон / Факс: 

034/300-871, 034/300-870

Адреса: 

Kосовска бр.8, 34000, Крагујевац

E-mail: 

tehnkg@ptt.rs